Partiföreningen

Partiföreningen firar sommaren med röd fana i topp!

sommar2Den 11:e juni samlades medlemmar i partiföreningen för att fira sommaren och reflektera över en händelserik och lyckad vinter och vår. Gott sällskap, god mat och intressanta samtal kring kampen fösommar1r ett rättvist, jämställt och hållbart samhälle!

Den 11:e juni samlades medlemmar i partiföreningen för att fira sommaren och reflektera över en händelserik och lyckad vinter och vår. Gott sällskap, god mat och intressanta samtal kring kampen fösommar1r ett rättvist, jämställt och hållbart samhälle!

 

Håll utkik efter information om partiföreningens sommaraktiviteter här på hemsidan, på Facebook (Vänsterpartiet- Märsta Sigtuna) och i din brevlåda! Till hösten kommer också ett spännande program med många möten som tar upp aktuella politiska frågor, och utåtriktade aktiviteter på stan. Kom och var med, tillsammans gör vi skillnad!

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk