Barnteater

Vänsterpartiet och ABF bjuder på barnteater!

Söndag 18 september kommer teatersällskapet Lilla Parken till Tingvalla för att bjuda på sin nya föreställning Charlie och rymdäventyret:

”När föräldrarna bara bråkar så finns det ingen som har tid för Charlie. Charlie har i hemlighet byggt en rymdraket och tillsammans med sin nallebjörn Bobby ger dem sig ut på ett spännande rymdäventyr. Men allt går inte som planerat, motorn går sönder! Lyckan byts till skräck när en rymdvarelse och en satellit knackar på dörren till raketen. En ny vänskap byggs upp och olikheterna blir till likheter. De kanske har olika sätt att se på saker men målet är samma. Tillsammans bygger de upp en vänskap och Charlie och Bobby får lära sig mer om rymden och om allas lika värde. Men ett problem återstår, hur ska Charlie kunna berätta om allt hon lärt sig? Raketen har ju en trasig motor! Okej, vi kan väl säga så mycket att motorn inte blir lagad men tillbaka kommer Charlie med nya erfarenheter!”

Charlie och rymdäventyret

En fartfylld och spännande föreställning med mycket sång och musik om vänskap och människors lika värde. En föreställning om likabehandling och varför det ibland kan kännas som man inte syns

 

Tid: Söndag 18 september kl. 16.00

Plats: Tingvallavägen 9, på innergårdens gräsmatta

 

Alla är hjärtligt välkomna!

.

.

.

Dela den här sidan:

Kopiera länk