Barnteater

Dags för barnteater i Tingvalla!

Lördag 19 augusti kommer Lilla Parken till Tingvalla för att bjuda på barnteater, medan Vänsterpartiet och ABF bjuder på fika och träffar folk!

Lodjuret Loa är på jakt efter nya kramgoa vänner när hon en dag träffar på den lömska kråkan Kraxi som istället för kramas stjäl ifrån henne. Loa blir både ledsen och förtvivlad. Vem ska hjälpa henne nu? En skrytig konstapel från Älgpolisen ÄPO tar sig an fallet. Tjuveri är enligt honom själv en specialitet. Det blir ett knepigt fall där barnen måste vara med och hjälpa till. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En komedi med häftig discomusik. Roliga förvecklingar sker mellan tjuv och polis. I högt tempo får barnen hjälpa Älgpolisen att hitta rätt bland stöldgods och kramar. En föreställning om att sätta gränser och varför man måste respektera varandra.

 

Tid: Lördag 19 augusti 2017 kl. 17.00

Plats: Tingvallavägen 9, Innergårdens gräsmatta

Dela den här sidan:

Kopiera länk