Debattartiklar

Insändare från vårt förstanamn

Vårt förstanamn, Niklas Andersson, har skrivit en insändare. En ganska personlig insändare om vilka hans två största rädslor är, samhällsklimatet och klimatet.

Varför skrev du denna insändare? -Jag kände att jag behövde få ut mig detta. Vissa personer beter sig väldigt illa och många går i fällan att reagera på något som inte stämmer. Källkritik är viktigt och vi måste bli bättre på det när det gäller sociala medier.

Hur känner du för klimatet? -Här är jag riktigt rädd, jag förstår inte hur vi kan behandla vår jord på detta sätt. Vi måste som samhälle på riktigt göra något så det blir bättre. Jorden behöver vara kvar för framtida generationer.

Insändaren finns publicerad på märsta.nu 11:e augusti 2018 och i Sigtunabygden 5:e september 2018.

Dela den här sidan:

Kopiera länk