Partiföreningen

Jens Holm kom till Märsta

Pressmeddelande Vänsterpartiet Sigtuna kommun
2018-10-17

Igår hade Vänsterpartiet Sigtuna kommun möte med besök av riksdagsledamoten Jens Holm. På ett välbesökt medlemsmöte pratade Jens Holm om sin senaste bok, ”Om inte vi, vem?”, och hade även en allmän diskussion om klimat- och miljöfrågor.

-Diskussionerna gick heta om något som är viktigt för oss alla, för vi behöver verkligen en planet för alla även i framtiden, säger Niklas Andersson ordförande och tillträdande gruppledare för Vänsterpartiet Sigtuna kommun.

Jens Holm är riksdagsledamot för Vänsterpartiet sedan 2010 och innan dess var han ledamot i EU-parlamentet mellan 2006 och 2009. Dessutom är Jens Holm Vänsterpartiets klimatpolitiska talesperson och är nyvald ordförande i Riksdagens trafikutskott.-Jag tog även upp Märsta Station med Jens för att markera att vi absolut behöver en ny station i Märsta, fortsätter Niklas Andersson. -Jens sa att det inte var helt ovanligt att man dragit tillbaka liknande projekt och att det har skett på fler platser i landet. Så den gröna investeringsbanken som Vänsterpartiet gick till val på behövs verkligen för hela landet inte bara i Sigtuna kommun.

Dela den här sidan:

Kopiera länk